Hodnocení firmy Lucee Dee Jay - Moderování na klíč

*
*
*
*
*
8 hodnocení
veronikal
17.5.2018
*
*
*
*
*

Ackoliv Lucie nebyla volna v dobe, kdy jsme ji potrebovali, nabidla nam kontakty na sve kolegy. To je profesionalni pristup!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Michal Prazak
24.2.2016
*
*
*
*
*

Casto se profesne potkavame na velkych koncertech a akcich a pro mne je to jedna z nejlepsi, nejprijemnejsi, nejpohotovejsi, nejsarmanrnejsi a predevsim nejkultivovanejsi zena pusobici v show bussinesu. Lucko je mi vzdy cti a radosi vas videt a slyset !

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
miroslavabesserova
24.2.2016
*
*
*
*
*

Lucka je velice spolehlivé stvoření, moudrá ženská s krásným hlasem, smíšek, vždycky poctivě připravená na práci i "legraci". V posledních letech udělala v profesi velký skok dopředu, přitom jí nechybí skromnost, jak mnohým jejím vrstevníkům a drží dané slovo. Doporučuji ji mít alespoň občas ve své blízkosti!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
martina.sokolova
26.8.2015
*
*
*
*
*

Lucinku neznám jinak než pozitivně naladěnou. Milá, vtipná, empatická a neuvěřitelně ochotná:) To se cení:) Lucce rozhodně fandím, protože je to prostě člověk člověčí:) ...nohama na zemi. Martina, Frekvence 1

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne1
xkrejcikovap
29.6.2015
*
*
*
*
*

Pozitivně naladěný člověk, který přenesl svou pozitivní náladu i na všechny z nás. Díky ní byla naše svatba ještě o něco krásnější, všechny nás dobře bavila a ještě jednou děkujeme :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne1
Jana Albrechtová
26.6.2015
*
*
*
*
*

Empaticka, a o to víc je báječná :-) v tom, co už beztak na 250% dělá. Těžko říct, kde tu energii bere... Entuziasmus je její druhé ja :-)

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne0
Zdenka Kovářová
23.6.2015
*
*
*
*
*

Oslava, kde na sebe lidé dlouho koukají přes stůl, nepatří mezi oslavy, kde bývá Lucie. S ní nejde o kompromis...když dorazí, tak o tom hned víte! Úsměv od ucha k uchu a fůra energie. Bavila nás na svatbě, pak nám hrála na oslavě mužových narozenin a myslím, že budou setkání další. Na průměrnost se zapomíná, na Lucii ne :-) Zdenka

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano7 ne1
terka.markova
2.11.2013
*
*
*
*
*

Lucie je profík navíc s lidským přístupem a takových lidí je třeba si vážit! Jsme rádi, že s ní spolupracujeme. Café Alibi, Ústí nad Labem

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano8 ne0
Přidat hodnocení
  • Wenzigova 1872/4
  • Praha 2 - Nové Město
  • 120 00
  • Najdete mě v Praze a nebo v severních Čechách (Ústí nad Labem, Teplice, Děčín, Most, Louny, Chomutov, Šluknovský výběžek..)
  • mapa
Všechny sekce